Business

Hvad er karsprængninger? Det tænkte du måske, da du trykkede ind på artiklen. Det kan også være, at du allerede har nok information om karsprængninger, men du er på jagt efter noget ny information.

Virksomhed

Venecenter.dk

Webside

https://venecenter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. april

Få information om karsprængninger her – læs med

Måske har du selv karsprængninger og er ked af dem, så du ønsker at finde ud af, om der er mulighed for at gøre noget ved det. Dette vil vi forsøge at komme ind på i denne korte artikel – du har mulighed for at opsøge mere viden her.

Hvordan kan det behandles?

Du har mulighed for at behandle karsprængninger ved to forskellige metoder – skleroterapi og laserbehandling. Begge metoder er meget skånsomme, og processen er bestemt ikke besværlig, som du måske kunne frygte.

Skleroterapi behandling sker ved, at et medikament injiceres i venerne, der er en del af karsprængningerne. Hvorfor tænker du måske? Medikamentet får de beskadigede vener til at lukke, og det får disse vener til at krympe og forsvinde. Blodet forsvinder også i dem, og det er dette blod, der gør dem synlige på benene. Hermed forsvinder karsprængningerne.

Hvad kan du gøre for at forhindre det?

Selvom der findes behandling, er det naturligvis bedre, hvis du også selv gør en indsats for at forhindre det. Grundlæggende handler det om at holde en sund og aktiv livsstil, hvor du sørger for at bevæge dig og motionere. Det er en fordel for dit grundlæggende helbred og altså ikke kun for dine karsprængninger.

Hvordan opstår det?

Karsprængninger opstår ved, at der sker brister i venerne. Det er oftest i knæhaserne eller i ansigtet. Konsekvensen af det, er at blodet ikke kan pumpes helt op, men noget af blodet bliver i de underliggende vener. Det er blodansamlinger, der er tydelige igennem huden, og det er det mange mennesker ikke synes er så pænt. Men disse karsprængninger er meget almindelige i befolkningen.