Business

Få styr på uforudsete hændelser i dit liv hvor økonomien ikke altid helt strækker

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. oktober

Et simpelt tip til hverdagen - sådan undgår du luksusfælden

Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen, hvis man får nogle uforudsete udgifter i form af en stor tandlægeregning, eller hvis ens bil bryder sammen, og man derfor skal betale for værkstedsbesøg. Mange danskere får deres økonomi til at hænge fint sammen, men der er også nogle, som har lidt sværere ved holde kreditkortet nede i punget. Det er der såmænd intet galt med, men det kræver blot, at du er lidt mere påpasselig med din økonomi.

Sådan får du råd til de uforudsete hændelser i dit liv

Regninger og indbetalinger har det med ikke at ville vente på, at du får penge på kontoen. Der er deadlines, der skal passes og kreditorer og virksomheder, som skal have deres penge. Budgettet er vejen ud af økonomiske komplikationer, men hvordan gøres dette lige?

Start med de faste indtægter og udgifter

Det bør altid være begyndelsen på enhver budgetteringsplan at få styr på det, som du kan aflæse på netbank. Nemlig de faste indtægter og udgifter. Det inkluderer løn, offentlig støtte, husleje, diverse acontobeløb, forsikringer, abonnementer mm.

Den variable post er ’tricky’

Dernæst kommer de variable udgifter, og disse er svære, fordi du ikke ved, hvad de præcis er hver måned. Dette inkluderer forbrug (el, varme og vand), madpenge, sjov og spas samt fødselsdage med mere. Undersøg via dine regninger, hvad du cirka giver, og lav derefter en grov overslagsberegning.

Læg altid lidt mere til

Når det kommer til at budgettere, så er det altid bedre at lægge lidt mere til end at tage fra, hvis du er i tvivl om, hvor mange penge du bruger. Derved kommer du ikke ud i pengemangel, men får derimod en lille ”gave” i form af flere penge mellem hænderne, når alt er betalt.

Hav et online lån i baghovedet

Har du brug for penge nu, så kan et online lån være din redning. Du kender jo afbetalingsbeløbet efterfølgende, så det går ind på posten med faste udgifter. Du skal dog være opmærksom på, at du skal være 21 år gammel og ikke være registreret i RKI, før du kan godkende lånet og få pengene udbetalt hos de fleste udbydere