Business

Babyhelp.dk er et relativt nyt medie, der forsøger at besvare alle de spørgsmål, man måtte have som nybagt forælder. Siden byder blandt andet på et utal af produktguides.

Virksomhed

Babyhelp.dk

E-mail

info@babyhelp.dk

Webside

https://babyhelp.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Babyhelp.dk vil hjælpe nybagte forældre

Hvilken barnevogn skal vi vælge? Hvornår må vores barn få fast føde? Hvilken babyalarm er bedst?

Disse tre spørgsmål er ikke atypiske for nybagte forældre. Som nybagt forælder er ens hoved nemlig fyldt med spørgsmål, som tager afsæt i et ønske om at behandle ens guldklump så godt som muligt. Heldigvis er hjælpen nær. Der findes nemlig en masse gode guides på nettet, hvor nybagte forældre kan få hjælp til nogle af de udfordringer, som de møder.

Mange af de guides finder man på babyhelp.dk, en side, som, ifølge folkene bag, skal udvikle sig til at blive en decideret babybibel, hvor nybagte forældre kan få svar på alle de spørgsmål, de måtte have.

Bag siden står iværksætterne Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou. Ideen til siden opstod relativt kort efter, at Casper var blevet far. Her gik det op for ham, hvor lidt han egentlig vidste om at være forælder, og hvor stor en hjælp internettet kunne være i den henseende.

“Det var ekstremt fedt, spændende, grænseoverskridende og overvældende at få en lille en. Man elsker det lille væsen så ubeskriveligt højt, og man vil så gerne gøre alting rigtigt. Derfor spørger man nettet, hver eneste gang man er den mindste smule i tvivl om noget. Det gjorde min kæreste og jeg i hvert fald, og derigennem blev jeg opmærksom på, hvor god en idé en platform med guides til nybagte forældre ville være,” forklarer Casper Ellam Schou.

Et evighedsprojekt

Drengene har arbejdet intenst på babyhelp.dk i nogle måneder efterhånden, og allerede nu har siden taget fin form, og de har en del besøgende. De vil dog på ingen måde hævde, at de er færdige med projektet.

“Antallet af spørgsmål, som nybagte forældre kan have, er virkelig, virkelig stort. Derfor går der lang tid, før vi er i mål med projektet. Måske kommer vi aldrig i mål. Jeg forestiller mig nemlig, at der hele tiden kommer nye spørgsmål til, i takt med at samfundet udvikler sig og nye problemstillinger opstår,” fortæller Casper Ellam Schou.

Mange produktguides

Når man får en baby, så er det uundgåeligt, at man skal investere i en masse nye produkter såsom en barnevogn, babyalarm, bedside crib og deslige. En stor del af artiklerne på babyhelp.dk beskæftiger sig med babyudstyr og har til hensigt at klæde forbrugerne på til at finde de, for dem, perfekte produkter.

“Vi har brugt virkelig meget tid på at researche os frem til, hvilke produkter der er bedst. Med afsæt i vores research har vi lavet lister med de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Alt sammen serveret i et letforståelig sprog på en lettilgængelig måde. Vi håber meget, at vores mange produktguides hjælper nybagte forældre med at gøre en masse fornuftige investeringer,” afslutter Casper Ellam Schou.