- Det bliver et savn, siger vordende pensionist, der forleden takkede af hos Sparekassen Vendsyssel i Hals

HALS: Kun de færreste oplever at være tilknyttet den samme arbejdsplads i 41 år. Yrsa Kristensen er en af de få. Forleden takkede hun af efter mere end fire årtiers tro tjeneste hos Sparekassen Vendsyssel i Hals.

Det lokale pengeinstitut, der hed Hals Sogns Spare- og Laanekasse, da Yrsa den 1. juli 1978 tiltrådte som elev, var således fredag genstand for stort rykind. Kunder og forretningsforbindelser, familie, venner og kolleger var kommet for at sige behørigt farvel til den vellidte medarbejder.

- Det bliver meget specielt, at jeg nu ikke længere skal på arbejde. Jeg har haft en rigtig god arbejdsplads, og gennem tiden har jeg knyttet mange relationer. Så det bliver et savn, fastslår den vordende pensionist, der i mange år var regnskabschef i sparekassen. Ligeledes var hun en årrække med i ledergruppen i Hals Sparekasse, hvor Yrsa Kristensen de senere år har fungeret som kunderådgiver.

Fremover glæder hun sig blandt andet til at få mere tid til familien og ikke mindst de syv børnebørn. Ligeledes intensiveres hobbyarbejdet med kreativ fremstilling af kort.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...