Ny klinik med tilbud om bl.a. fodpleje og voksbehandling netop åbnet midt i coronakrisen

DRONNINGLUND: Ud for ejendommen på Thorup Hedevej 7 vest for Dronninglund viser et skilt, at her ligger en klinik med navnet ”Lykke og Wellness”. Kører man op til den smukke ejendom med flot udsigt til Storskoven, er det første, man møder, nogle meget store og meget tamme høns af racen Orpington. Et par katte støder man også på, så man er ikke i tvivl om, at her bor en dyreglad familie. Klinikken er dog ikke for dyr, men for mennesker.

- Jeg har faktisk arbejdet på en dyreklinik og gør det også lidt stadigvæk, fortæller Lykke Streton, der er indehaver af klinikken og bor på ejendommen sammen med sin mand.

Klinikken er netop åbnet, og den første kunde har allerede sat sig i stolen for at få en fodbehandling.

- På min klinik er det først og fremmest fodpleje og hårfjerning ved voksbehandlinger, der er det primære, fortæller hun, der dog også tilbyder mange andre ting på klinikken som akupunktur, stenmassage, laserbehandling af forkølelsessår og sårheling samt kinesiotape.

- Kinesiotape i mange farver ser man tit sportsfolk bruge ved akutte skader. Det kan også hjælpe andre end sportsfolk. Jeg bruger det ved muskelspændinger, hvor det kan afhjælpe de værste gener. Specielt ved akutte skader er det supergodt, siger Lykke Streton, der tidligere har haft klinik i 16-17 år i Assens på Fyn, hvor hun tilbød massage, fodpleje og voksbehandling.

- Da jeg havde været massør i mange år, kunne mine arme ikke holde til det mere. Jeg blev opereret i min hånd, men det gik ikke så godt, og så blev jeg reopereret. Det har jeg kæmpet lidt med, men er nu klar igen. Jeg kommer dog ikke til at massere igen. Det er for hårdt fysisk, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg har gået sygemeldt siden januar sidste år, så det er tiltrængt at komme i gang. Jeg havde regnet med at starte i begyndelsen af april, men så kom coronaen, så derfor er det først nu. Jeg har ingen problemer med at åbne nu, for jeg har altid haft en god hygiejne og passer på mig selv, så det der med smitte ikke et problem. Når jeg skal vokse ansigt og kommer tæt på klienten, tager jeg maske på, så jeg er godt forberedt, understreger hun.

Lykke Streton glæder sig til arbejdet i den nye klinik.

- Jeg kender ikke området så godt, men jeg har bare besluttet mig for at åbne. Jeg ved, at jeg er rigtig god til mit arbejde, så har folk først været her, så kommer de igen, siger hun.

Når familien har valgt at slå sig ned på Thorup Hedevej, skyldes det flere ting.

- Da vi besluttede os for at flytte til Nordjylland, bestemte vi, at vi skulle bo i nærheden af én af de tre store skove. Jeg kunne ikke se mig selv bo omkring Rold, og i Hammer Bakker bor der alt for mange mennesker. Vi har de sidste 21 år boet langt ude på landet, og vi ville gerne finde noget tilsvarende med fred og ro. Det fandt vi her tæt på Storskoven og den flotte natur, oplyser hun og understreger, at hun er ikke bekymret for, om kunderne kan finde hendes klinik langt fra alfarvej.

- Da vi boede i Assens, havde jeg ikke problemer med at få folk til at køre de 5-6 kilometer ud til mig på landet, og det, håber jeg, også gør sig gældende her. Jeg skal være tæt på naturen. Især skoven bruger jeg meget. Gerne på hesteryg eller på cykel. Min mand løber og cykler også meget, så stedet her er ideelt med kort afstand til skoven. Vi har endnu ikke haft så meget tid til at benytte skoven, for haven var et vildnis, da vi flyttede ind. Vi har nået en del, men der mangler lige det sidste, slutter Lykke Streton.

Alt på klinikken er på plads og i orden, og her vil hun fremover modtage sine klienter med flot udsigt til Storskoven.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...