Lotte Meyer fra Vester Hassing har etableret sig som hundemassør

VESTER HASSING: Massage er ikke alene forbeholdt mennesker. Tidligere på året slog Lotte Meyer dørene op til Meyers Dog Care, der som navnet antyder handler om at tage sig godt af vores firbenede venner. Nærmere bestemt tilbyder Lotte Meyer massage til hunde, og det nye tiltag har fået en rigtig god modtagelse.

- Hunde har stor gavn af at få massage. Det gælder alle typer af hunde, både aktive brugshunde og ældre hunde i alle størrelser, fortæller Lotte Meyer. I februar i år afsluttede hun uddannelsen til dyrlægeeksamineret hundemassør, og efter endt uddannelse åbnede hun Meyers Dog Care fra hjemmeadressen på Frederik Jensensvej i Vester Hassing.

- Min mission er at udbrede kendskabet til, hvor gavnligt det er for hunde at få massage. Blandt andet fordi hunde ofte får skader. Modsat vi mennesker, og eksempelvis også heste, varmer hunde sjældent op, inden de skal præstere. Man kan godt sige, at de ofte bruger sig selv uhensigtsmæssigt. Derfor er det vigtigt, at man hjælper hunden med at undgå skader, forklarer Lotte.

- Her øger massagen blodgennemstrømningen i musklerne, således at der tilføres mere ilt og næring. Resultatet er, at affaldsstoffer fjernes hurtigere fra kroppen. Det er denne proces, der løsner spændte og ømme muskler samt giver musklerne styrke og fleksibilitet og dermed forebygger skader, tilføjer Lotte, der selv har to hunde – en engelsk mastiff og en rottweiler.

- Jeg har altid haft hunde i mit liv og altid haft stor kærlighed til alle dyr. For mig er det noget helt særligt at hjælpe et væsen, der ikke kan tale. Det gør jeg som hundemassør, og det nyder jeg virkelig, beretter Lotte, der fortsat har et job ved siden af. Hun håber dog at kunne gøre Meyers Dog Care til en fuldtidsbeskæftigelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...