Lokalt veteranhold fik kun andenpladsen i puljen men kom alligevel i slutspiller, hvor de vandt finalen i Vendsyssel Mesterskabet

HALS: Veteranholdet hos Hals forenede Sportsklubber har i al beskedenhed vundet VM. Nok er der ikke tale om FIFA’s udgave, men flot er det alligevel at vinde Vendsyssel Mesterskabet.

Titlen kom i hus for nyligt, da de aldrende drenge finalebesejrede Asaa med cifrene 1-0.

Hals har vundet mesterskabet tre gange tidligere, og i år så det også længe ud til at blive en form-sag. Efter forårssæsonen lå Hals nummer et i den indledende pulje, men et nederlag til Asaa betød, at sidstnævnte snuppede puljesejren og henviste Hals til andenpladsen.

Det var dog alligevel nok til at nå slutspillet, hvor Hals viste både rutine og format. Inden finalesejren over Asaa vandt holdet først 4-1 over Hjørring og siden 2-1 mod Bjergby.

En VM-titel skal naturligvis fejres. For nyligt var der behørig afslutningsfest med opvarmning på ”Smedjen” i Skalborg efterfulgt af minigolf, hygge på Restaurant Papegøjehaven og afslutning på Old Games Pub. Jo, store oplevelser og store titler kan også nås i en sen fodboldalder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...