Torben Brohus takker af efter to år på posten

VESTER HASSING: Efter to år på posten trækker Torben Brohus sig som formand for Vester Hassing Gymnastik- og Idrætsforening. Det sker i forbindelse med den kommende generalforsamling, der afvikles sidst i marts.

- Beslutningen er helt udramatisk, fastslår formanden, der begrunder valget med nyt arbejde og det faktum, at han også er divisionstræner i håndbold.

- Så jeg har simpelthen ikke den fornødne tid, konstaterer Torben Brohus. Han er ikke selv bosiddende i lokalområdet og blev i sin tid headhuntet til hvervet. Torben Brohus imødeser dog ingen problemer med at finde en ny førstemand.

- Vi har allerede modtaget tilkendegivelser fra et par emner. Og VHG er da også en både sund og velfungerende forening. Vi har en god økonomi og et stabilt medlemstal på omkring 1.000 styk. Så det tegner lyst for fremtiden, påpeger han.

Den kommende formand vælges for en periode på to år. I stillingsopslaget lokker foreningen med en årlig gage på 24.000 kroner samt gratis træning. Selv anslår Torben Brohus, at han i gennemsnit bruger to-tre timer om ugen på formandsrelaterede aktiviteter.

Udover formandsposten er stillingen som bogholder også ledig i Vester Hassing Gymnastik- og Idrætsforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...