36 medlemmer deltog i generalforsamling i den lokale venstrevælgerforening

GANDRUP: 36 medlemmer var på plads, da Gæstgivergaarden i Gandrup dannede ramme om generalforsamlingen hos den lokale Venstrevælgerforening. Arrangementet blev indledt med politisk debat og indlæg af såvel borgmesterkandidat Jan Nymark Thaysen som det lokale byrådsmedlem, Carsten Kristensen. Efterfølgende orienterede folketingsmedlem Preben Bang Henriksen om sit virke på Christiansborg. Alle indlæg gav anledning til spørgelyst og debat.

På selve generalforsamlingen slog formand Johannes Elsnab fast, at 2019 var et begivenhedsrigt år for Venstre.

- Måske endda lidt for begivenhedsrigt, sagde han med henvisning til blandt andet formandsopgøret i partiet.

Johannes Elsnab udtrykte dog håb om, at der med Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg ved roret nu igen er ro i ledelsen.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der desuden opstillet to kandidater til kommunalvalget i 2021. Udover det nuværende byrådsmedlem, Carsten Kristensen fra Holtet var der også opbakning til Mikael Simonsens kandidatur. Sidstnævnte er bosiddende i Ulsted. Opstillingen af en kandidat til regionsrådet sker på et senere tidspunkt.

Der var genvalg til Johannes Elsnab som formand. Bestyrelsen består desuden af Ole Steen Jensen, John Buhl, Christian Borrisholt Steen, Gert Simonsen, Bjarne Kjæhr, Klaus Aage Bengtson, Mikael Simonsen og Robert Falk Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...