Serie 3-mandskabet bragte sig fri af nedrykning

ULSTED: Serie 3-mandskabet hos Ulsted Boldklub stemplede i den grad ind i sæsonens sidste aktion, søndag hjemme mod VHG/GS.

Med kniven for struben og et ufravigeligt krav om sejr, hvis ikke sæsonen skulle ende med nedrykning, var mantraet klart for de rødstribede værter. Og med 6-2 på måltavlen efter 90 minutter satte Ulsted trumf på en solid og disciplineret indsats. Hjemmeholdet kom i front efter blot 4 minutter ved Christoffer Sørensen. 8 minutter senere fordoblede Nicklas Langgaard.

Midt i halvlegen reducerede Per Jensen, inden Michael Madsen efter 37 minutter udlignede UB-føringen. Dén stilling varede kun et øjeblik, for allerede minuttet efter var Nicklas Langgaard atter på pletten. 3-2 til Ulsted ved pausen var dog ingen indikator på spillet.

Efter sidebyttet satte gæsterne sig solidt på spillet, uden dog at virke målfarlige. Et par tilbud blev det til, inden Ulsted atter kom på måltavlen. Denne gang var det Morten Elsberg, der udnyttede noget tumult i gæsternes forsvar til at give hjemmeholdet et solidt udgangspunkt til slutfasen. Siden var der ikke den store tvivl om udfaldet. VHG/GS-tilbuddene ebbede ud, og mens først Benjamin Batsberg og siden Jonathan Kracht afgjorde affæren med hver en scoring, bragte Ulsted sig fri af nedrykning.

Holdet slutter som nummer fem med 18 point. VHG/GS går på vinterpause én placering bedre og med 19 point i behold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...