Det politiske landskab herhjemme har de seneste dage og uger været præget af krænkelsessager.

Såvel de radikales leder, Morten Østergaard som socialdemokraternes næstformand og overborgmester i København, Frank Jensen har måttet vinke farvel til deres politiske karrierer på baggrund af beskyldninger om sexisme. Fælles for sagerne er, at anklagerne hovedsageligt er baseret på handlinger begået for år tilbage. Dette har fået kritikere til at hævde, at de forulempede kvinder er alt for sent ude, og at beskyldningerne mere er baseret på en tendens i tiden eller et ønske om opmærksomhed.

Hvad mener du? Vi spurgte forleden nogle borgere.

Arendse Andersen

- Det har måske taget en lille smule overhånd. Jeg bakker op om kvinderne, men jeg synes, der skal være plads til et samspil mellem kvinder og mænd - også på arbejdspladsen. Ellers bliver det jo ikke til at holde ud.

Jonathan Madsen

- Jeg synes, det er godt, det kommer frem. Jeg tror, der er en dårlig kultur mange steder. Og jeg kender det også fra mit eget job, hvor man blandt kunderne til tider kan opleve krænkende adfærd.

Hans Sørensen

- Det har helt sikkert taget overhånd. Jeg er ret sikker på, at de kvinder det drejer sig om, i lige så høj grad ønsker opmærksomhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...