Er kommunernes rygepolitik gået for vidt?

HALS: Hver fjerde kommune har indført røgfri arbejdstid. Senest har Thisted Kommune tilsluttet sig rækken af røgfri kommuner. Her bandlyses rygning med et totalt forbud. End ikke i de ansattes egne biler må der ryges i arbejdstiden. Er kommunernes rygepolitik gået for vidt? Vi har spurgt nogle borgere.

Jørgen Andersen

- Nej, det synes jeg ikke. Når man tænker på sundhedsrisikoen ved at ryge, så er det vigtigt, at kommunerne går forrest.

Torben Nielsen

-Både og... Rygning er sundhedsskadeligt, men jeg synes ikke, kommunerne skal blande sig i, om de ansatte eksempelvis ryger i egen bil. Det er meget vidtgående.

Rolf Ravnstrup

- Jeg tror, det er fint nok, at kommunerne indfører forbud. Især i forhold til de unge, for her vokser antallet af rygere. Men om kommunerne ligefrem skal regulere rygning alle steder, ved jeg ikke. Det er nok at gå for vidt, at folk ikke må ryge i deres egen bil.

Henning Maagaard

- Det er gået for vidt. Jeg synes, kommunernes rygepolitik er alt for restriktiv. Så længe rygerne ikke generer andre, så kan jeg ikke se problemet.

Dieter Hafke

- Jeg har arbejdet og levet blandt rygere hele mit liv. Så jeg er meget tolerant. Men jeg synes til gengæld, det er fornuftigt, at kommunerne tager initiativ til at nedbringe antallet af rygere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...