Gæstgivergården har måttet aflyse mange selskaber - til gengæld har de nu en tredobling på levering af mad ud af huset

GANDRUP: Midt i corona-krisen gælder det om at tænke i nye baner. Restaurationsbranchen er hårdt ramt, og er for tiden forhindret i at holde åbent på vanlig manér. Det gælder også på Gæstgivergaarden i Gandrup, hvor indehaver Michael Højer har måttet aflyse et stort antal planlagte selskaber i både april og maj. I stedet er fokus nu rettet på levering af mad ud af huset. Og succesen er til at få øje på: Salget af take away-menuer er omtrent tredoblet i forhold til tidligere. Køkkenet på Gæstgivergaarden er derfor i fuld aktivitet.

- Det har været helt overvældende, siden vi lancerede dagens ret ud af huset, siger Michael Højer.

- Folk er jo hjemme og kan ikke foretage sig ret meget. Så mange vælger at hygge sig omkring noget godt mad. Vi får bestillinger fra nær og fjern, og i lokalområdet leverer vi til døren via et cykelbud, tilføjer Michael Højer.

Han lancerer hver uge en ny serie af dagens retter, men indtil videre har topscoreren på bestillinger været wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og sovs.

- Vi fortsætter med at levere dagens ret ud af huset, så længe vi ikke kan åbne op på normal vis. Og jeg glæder mig over, at det derfor stadig er muligt at drive min forretning, konstaterer Michael Højer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...