VAND: Indehaver melder om stor travlhed ved søen i år

En sommer præget af manglende rejseaktivitet har til gengæld smittet positivt af på den lokale turismetilstrømning. Masser af feriegæster valfarter i denne tid til Sydøstvendsyssels feriehuse og campingpladser. Det har også kunnet spores på interessen for at smide snøren i vandet i Lagunen Fiskepark.

Indehaver Anne Broberg Egebo melder om stor travlhed ved den hyggelige sø i det store sommerhusområde mellem Hals og Hou.

- Jeg kan kun sige, at det har været en rigtig positiv sæson indtil videre, fastslår Anne Broberg Egebo.

- Der er mange lystfiskere og de udtrykker over en bred kam glæde over muligheden for at fiske i sommerlandet, tilføjer Anne Broberg Egebo.

Hun hæfter sig ligeledes ved, at Lagunen Fiskepark i år har ekstra mange danskere blandt gæsterne.

- Det er ellers usædvanligt. Fordelingen plejer at være cirka 20 procent danskere og 80 procent udenlandske turister. I år er det lige omvendt, og det er egentlig skønt nok at prøve det.

Lagunen Fiskepark var for tre år siden genstand for en massiv forurening på grund af det kommunale kloakeringsarbejde. Det slog på én gang alle fiskene ihjel og satte en langvarig stopper for aktiviteten.

- I september i fjor var vi så for alvor klar til at gå i gang igen med rent vand. Derfor er det ekstra positivt, at vi ser ud til at få så god en sæson, siger Anne Broberg Egebo.

Søen byder på masser af fangstmuligheder fordelt på regnbueørreder, bækørreder, kildeørreder, ål og steelheads. Udover selve fiskeriet er der mulighed for at gå på opdagelse i den hyggelige butik med både fiskegrej, brugskunst og modeartikler. Endvidere kan man nyde udsigten over søen med forfriskninger på terrassen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...