To ansatte i Hjallerup Maskinforretning fik legater for at have udmærket sig - virksomheden modtog pris som årets lærested

HJALLERUP: To legater er blevet uddelt i Hjallerup Maskinforretning. De gik til landbrugsmaskinmekaniker Martin Schioldan og handelsassistent Morten Bøgh Nielsen.

Det oplyser Dansk Maskinhandlerforening i en pressemeddelelse.

Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumsfond uddeler i år ni legater til unge mennesker, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan. Hver legatmodtager får ud over æren og et diplom også 10.000 kroner.

I indstillingen til legatet står der bl.a. om Morten Bøgh Nielsen, der er voksenlærling: ”Morten har under hele læretiden udvist særdeles gode samarbejdsevner og meget gode personlige egenskaber. Hans væremåde og væsen er stærkt medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø. Han har en særdeles god evne til at sætte sig ind i tingene og har på et tidligt tidspunkt i sin læretid kunnet varetage opgaver næsten på samme niveau som en udlært medarbejder.”

Også i Martin Schioldans indstilling står der nogle flotte ord: ”Martin er målrettet, engageret og aktiv, og han bidrager med nye idéer på værkstedet. Han er god til at sætte sig ind i tingene og til at give sin viden videre. Han har gode samarbejdsevner og er vellidt af både kollegaer og kunder.”

Samme dag foregik også en overrækkelse til Hjallerup Maskinforretning, der på generalforsamling i Dansk Maskinhandlerforening var blevet tildelt prisen som årets lærested.

Da de ikke var til stede den dag, skete overrækkelsen samtidig med de to legater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...