Det er ved at være en tradition, at erhvervsdrivende i Thorup holder åbent hus i september, og i år bliver ingen undtagelse. Der er i år fire firmaer med i arrangementet, og det er keramiker Rikke Barlebo, fodplejer og terapeut Lykke Streton, Inge og Mogens Damsgaard fra Alderslyst Vingård og endelig galleriet Glocal Art.

- Interesserede har 19. september mulighed for at besøge de fire steder efter hinanden, og vi vil gerne sende et signal om, at der sker noget herude på landet, og at vi kan samarbejde, fortæller Frede Hansen.

- Sidste år blev Åbent Hus-dagen en af sæsonens bedste dage på Glocal Art, og da arrangementet i år falder sammen med vores sæsonafslutning, forventer vi også mange besøgende i år, siger galleriejeren og fortsætter:

- Vi kender vel alle til, at man som turist et nyt sted ser ting, som de lokale ikke ser. Hvis man som lokal i Dronninglund eller Hjallerup ikke har besøgt de fire steder, så er chancen der nu. Det er nok de færreste, der har besøgt Lykke og Wellness, det nye firma på Thorup Hedevej. Mange har sikkert kørt forbi keramik-skiltet, der viser hen til Rikke Barlebo, eller forbi skiltet til Alderslyst Vingård. Hvorfor ikke benytte Åbent Hus til at lære lidt om lokalsamfundet, spørger Frede Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...