Dronninglund Tennisklub kunne tage imod de første spillere efter nedlukningen

DRONNINGLUND: Vejret har været perfekt til tennis i lang tid, men på grund af sundhedsmyndighedernes forbud, har Dronninglund Tennisklub været lukket. Nu er der imidlertid på visse betingelser givet grønt lys for, at der igen kan spilles tennis, og derfor åbnede klubben i lørdags sine baner i de smukke omgivelser omkranset af nyudsprungne bøgetræer.

- Det er herligt, at vi endelig igen kan komme til at spille tennis, sagde klubbens formand, Karen Axen.

- Vi skal naturligvis passe på, så vi ikke bidrager til smittespredning. Derfor skal man også booke baner på forhånd, ligesom klubhuset er lukket, oplyste hun.

Ved lørdagens genåbning af klubben var der også standerhejsning som symbol på, at sæsonen er startet. Det plejer normalt at blive overværet af mange af klubbens medlemmer, men ved standerhejsningen i lørdags var der kun bestyrelsen til stede. Begivenheden blev dog filmet og straks lagt på facebook, så alle har mulighed for at se klubflaget gå til tops.

- Jeg håber, det må blive en god sæson på trods af alt det, der sker omkring os, sagde Karen Axen, mens klubflaget blev foldet ud.

Straks herefter begyndte spillerne at indfinde sig. Man skal som sagt på forhånd booke banen for at spille, og det er kun for medlemmer.

- Vi har faktisk plads til flere, så hvis man kunne tænke sig at spille tennis, skal man endelig melde sig ind. Vi kan ganske vist i øjeblikket ikke tilbyde en optimal hjælp, men vi skal nok sørge for, at nybegyndere får en god start på trods af, at vi skal holde afstand, forsikrede Karen Axen, mens de første spillere tog fat på spillet i det smukke forårsvejr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...