Arbejdet er gået hurtigere end forventet – blandt andet takket være gunstige vejrforhold i løbet af efteråret

GANDRUP: borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) tog i oktober det første spadestik til det stort anlagte projekt Tegllunden vest for Gandrup Skole, og etableringen af det rekreative område skrider planmæssigt frem.

Det fastslår formanden for Gandrup Samråd, Arne Jacobsen. Han hæfter sig med tilfredshed ved, at arbejdet er gået hurtigere end forventet – blandt andet takket være gunstige vejrforhold i løbet af efteråret. Allerede nu er både parkourbanen og skaterramperne på plads og klar til brug. I nærmeste fremtid går arbejdet med at etablere stien fra Bredgade mod Aalborgvej i gang, og inden længe sættes der også bænke op. Dertil kommer blandt andet et mindre amfiteater, grønne arealer og udebordtennis.

- Så vi er på rette vej, lyder det fra Arne Jacobsen.

- Børnene har for længst taget parkour- og skaterbanerne til sig. Det er en fornøjelse at se, hvor meget dette benyttes, tilføjer formanden, som slår fast, at det nye område er tiltænkt folk i alle aldre.

- Det her skal være til gavn for hele byen. Vi ser meget frem til, at det fulde projekt er på plads. Og til den tid holder vi selvfølgelig en behørig indvielsesfest, siger Arne Jacobsen

Tegllunden i Gandrup beløber sig til 3,2 mio. kroner. Aalborg Kommune er den største bidragsyder, men også fonde og lokale virksomheder har bidraget med midler. Endvidere har elevrådet på Gandrup Skole indsamlet 35.000 kroner til projektet.

Hals Entreprenørforretning står for udførelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...