Årets forestilling er en nyfortolkning af ”Alice i Eventyrland”, og der er premiere på torsdag

HALS: Der knokles på livet løs på Skansen i Hals. De frivillige er ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til årets friluftsstykke.

Fra 4. til 13. juli præsenterer Skansespillet således en ny fortolkning af Lewis Carrolls gamle klassiker ”Alice i Eventyrland”. Forestillingen vil med garanti vække både glæde og begejstring, uanset om man kender originalen, eller om man oplever historien for første gang. Det hele serveres af et sprudlende hold af skuespillere samt et toptunet professionelt orkester.

Kort fortalt handler historien om pigen Alice, der er i gang med et spil skak. Pludselig hives hun ind gennem et spejl til en eventyrverden, hvor skakbrikkerne bliver levende. Her bliver hun terroriseret af Den Røde Dronning, beskyttet af Den Hvide Ridder og jaget af Jabberwock på en spændende rejse gennem ”Den glemte skov”. Alice møder blandt andre Klumpe Dumpe, Tweedle Dum og Tweedle Dee, løven og enhjørningen.

Undervejs indrammes fortællingen af et væld af musikalske klassikere. ”Alice i Eventyrland” er desuden spækket med spektakulær koreografi og iøjnefaldende kostumer.

Forestillingen på Skansen i Hals instrueres af Louise Rømhild. Martin Kjeldgaard er kapelmester, mens Torben Skov står i spidsen for koreografien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...