En flok geder blev i fredags sluppet fri på arealet nord for børneinstitutionen Den Grønne Giraf i Dronninglund

DRONNINGLUND: De skal nok vække opsigt og beundring de syv geder, der i fredags blev sluppet løs på arealet mellem virksomheden Kangamiut og børneinstitutionen Den Grønne Giraf syd for Nordre Ringgade i Dronninglund. De var der også sidste år, og nu er de kommet igen for at afgræsse arealet.

Det er Hans Jensen, der udlåner gederne, ligesom det også er ham, der for kort tid siden leverede geder til Ekko Park i Hjallerup.

- Jeg har kun de geder, der går i Hjallerup og her i Dronninglund, samt et par stykker mere, der om kort tid skal til Lagunen, fortalte Hans Jensen, da han ankom med gederne i en hestetrailer.

Han kunne også fortælle, at tre af gederne snart får kid.

- Et par af de geder, der er med i år, var også med sidste år. Faktisk er den ene født her, fortalte han, mens børn og voksne fra Den Grønne Giraf beundrede de livlige geder, der straks tog arealet i besiddelse og løb og hoppede rundt på det store areal.

For Hans Jensen er gederne ikke bare til fornøjelse. Der skal også være økonomi i det.

- Jeg sælger en del til avl, og resten bliver slagtet. Gedekød smager dejligt. Det er lyst og lækkert, fortalte han, men det var der vist ingen af de fremmødte, der havde lyst til at tænke på.

De nød bare synet af de livlige dyr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...