Et helt døgn afsat til at samle penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro - der bliver også foredrag med Chris MacDonald

HJALLERUP: Den kommende weekend er foreningen ”24 timer i Hjallerup” nu efter måneders forberedelser klar til årets store indendørs svømmefest, hvor svømmehallen i Hjallerup skal holdes i gang i 24 timer. Deraf foreningens navn. Foreningen og dens utrættelige formand, Johnni Olesen, udfører det store arbejde for at skaffe penge til børnene på Julemærkehjemmet i Hobro.

Arrangementet har vokset sig større gennem årene. Det hele startede med en stor svømmefest, hvor deltagerne meldte sig til at holde svømmehallen i gang i 24 timer. Det fik dog hurtigt vokseværk, og sidste år var der udover svømning gang i løbebånd, spinningcykler, stavgang, judo, linedance og rapelling, så der var tale om en virkelig stor sportsfest.

Foreningen lover, at årets arrangement bliver mindst lige så stort, og fortæller videre, at man i år endnu en gang udvider med rope skipping, banko og strikning/hækling.

I forbindelse med arrangementet bliver der goså et besøg af Chris MacDonald, der kommer og holder foredrag med titlen ”Sund energi & motivation” torsdag 14. februar, hvor hele entreindtægten går til at skaffe penge til børnene på Julemærkehjemmet i Hobro.

I sit foredrag vil Chris MacDonald fortælle, hvad der skal til for, at vi har det godt og oplever energi og mentalt overskud. Med afsæt i den nyeste forskning inden for fysiologi og psykologi præsenterer han den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker, nemlig naturens-ikke-til-forhandling-liste.

Foreningen oplyser, at alle er meget velkomne til at kigge forbi det store arrangement i Hjallerup Idrætscenter den kommende weekend, 15. og 16 februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...