26-årige Henriette Lynge Pedersen har fået papir på kundskaberne

HOU: Travlheden hos slagterafdelingen i Dagli’brugsen i Hou afspejler sig også på uddannelsesfronten. I efteråret blev Niels Valsted færdiguddannet butiksslagter i afdelingen. Og for nylig tog kollegaen Henriette Lynge Pedersen så svendebrev i faget. Begge har fået forlænget deres ansættelser i brugsen.

Henriette Lynge Pedersen har fået papir på uddannelsen som gourmetslagter. Hun har med andre ord speciale i delikatesse.

- Det leverer vi rigtig meget af. Blandt andet i form af smørrebrød og lignende, fortæller Henriette, der med sine 26 år faktisk også kan fejre 10-års jubilæum i brugsen.

- Jeg begyndte som kasseassistent, og siden fik jeg så muligheden for at blive uddannet i slagterfaget. Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte i afdelingen med gode kolleger og en spændende dagligdag, tilføjer den nybagte gourmetslagter.

Med et halvt års merit i bagagen har hun i øvrigt brugt 3 år på at erhverve svendebrevet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...