Betingelserne var ideelle med høj sol og næsten ingen vind, da der lørdag var inviteret til motionsdyst i stand up paddle i Hals. Lodsens Datter, som til dagligt drives af Grete Holch Skalkam, stod sammen med Maritime Oplevelser i spidsen for den anden udgave af arrangementet.

Og det fine vejrlig lokkede da også masser af deltagere til konkurrencen, der var inddelt i tre rækker. Syv motionister prøvede kræfter med den lange rute på 7 kilometer, mens otte forsøgte sig på mellemdistancen på godt 3 kilometer. Ligeledes kastede otte deltagere sig ud på den korte nybegynder-rute på 1 kilometer. Sidstnævnte blev vundet af Camilla Rasmussen, ligesom Thomas Krog var hurtigst på de 3 kilometer. På maraton-distancen var Jørn Lykke Egsgaard først over målstregen.

- Vi er meget glade for opbakningen, fastslår Grete Holch Skalkam.

- Vi håber, at SUP Hals kan gøres til en årlig tradition, hvor både lokale og turister mødes omkring en hyggelig begivenhed. Desuden er der god grund til at takke vores frivillige hjælpere samt sponsorerne i skikkelse af Aldi, Fakta og Sparekassen Vendsyssel Hals. De bidrog med fine præmier og gevinster, tilføjer Grete Holch Skalkam.

Arrangementet var desuden støttet af Aktiv Aalborg samt af puljen for sommeraktiviteter i landdistrikterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...