I sidste uge skrev vi, at den store sportsforretning, Sportigan, fyldte hele Arkaden i Hjallerup Centret, men det var ikke helt korrekt. Der findes faktisk endnu en succesrig butik i den østligste afdeling af centret, og det er VICCA

HJALLERUP: Vi var vistnok lidt for hurtige, da vi i vores begejstring for den succesrige sportsbutik, Sportigan, i Arkaden i Hjallerup Centret, fortalte, at den udnyttede alle kvadratmetre i bygningen. Det er faktisk ikke rigtigt, for endnu en specialbutik med stor succes findes her, og ikke bare findes men findes såvel her som på nettet.

Det er nemlig Vicca, som oprindeligt holdt til i den østligste af de sørgeligt tomme butikslokaler cirka midt i centret. Nu har man et noget større lokale, som man kommer ind til, næsten lige når man kommer ind i Arkaden. Butiksindehaveren hedder Charlotte Thyrring Engsig og er Hjallerup-borger. Hendes assistent hedder Pia Andreasen og er fra Biersted.

Sammen driver de en heldig kombination af webshop og fysisk butik.

- Det er en stor fordel at kombinere webshop og fysisk butik, når størsteparten af kunderne kommer udefra. Det er ligefrem sådan, at folk fra København og omegn venter med at købe f.eks. skoletaske til barnet, til de skal til Nordjylland på sommerferie. Den årlige begivenhed her i Hjallerup med Bibelcamping, hvor folk fra hele landet deltager, giver ligeledes stor tilstrømning til butikken, fortæller Charlotte Thyrring Engsig.

Det er nemlig sådan, at man i Vicca/vicca.dk lægger stor vægt på at kombinere kundernes brug af netadgangen med besøg i selve den fysiske butik. Dertil kommer at de faktisk er berømte for deres kundeservice, og har indrettet og udstyret stedet som en oplevelsesbutik, hvor der er noget for alle aldre. En anden grund til, at kunderne kommer i butikken og ikke bare sidder derhjemme og bestiller over nettet, er, at visse af deres leverandører stiller som betingelse, at deres produkter sælges i en fysisk butik.

Det er nok ikke en overdrivelse at påstå, at skoletasker er deres hovedvare. De har nemlig Jyllands største udvalg af skoletasker, og når man har set den enormt lange række af skoletasker i hele butikkens længde, så er man overbevist om, at det ikke er en overdrivelse.

- Mange sidder i ro og fred derhjemme og kigger udvalget igennem på webshoppen, for så derefter at tage turen til Hjallerup og få den sidste rådgivning i butikken, oplyser Charlotte Thyrring Engsig.

Men det er ikke bare skoletasker, man fører. Kvalitetsprodukter til skolen og hjemmet med særlig blik for læring, som bliver lettere og sjovere, købes hjem fra hele verden, og flere af produkterne finder man ikke andre steder. Disse redskaber og hjælpemidler vil rigtigt mange gerne både se og prøve først. Kunderne efterspørger også den hjælp og vejledning, der kan gives i butikken, men ikke på nettet. Kunderne er såvel private, skoler og institutioner fra hele landet.

Charlotte, som er aktiv indenfor Hjallerup Samvirke, er selvfølgelig bekymret for situationen med de mange tomme butikslokaler især i den østlige ende af Hjallerup Centret. Hun vil meget gerne forsøge at ændre tingenes tilstand i centret og kan selv med Vicca være et godt eksempel til efterfølgelse med kombinationen af webshop og fysisk butik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...