På Dronninglund Rideklubs sommerskole lærte deltagerne bl.a. at lave gymnastik på hesteryg

DRONNINGLUND: Det kan være svært nok bare at holde sig fast på en hest, men det må være endnu sværere, ja næsten umuligt, at lave gymnastik på ryggen af en hest, mens den bevæger sig. Det var ikke desto mindre det, deltagerne i Dronninglund Rideklub prøvede, da der blev holdt sommerskole i sidste uge. Det lyder måske halsbrækkende, men det skete under trygge rammer med dygtige instruktører, der stod klar til at hjælpe, så det hele forløb uden problemer og skader. Blandt deltagerne var Asta Karoline, der på trods af, at hun kun er ni år, allerede er en erfaren rytter.

- Jeg har haft pony, siden jeg var to år, fortalte hun, mens hun ventede på, at det blev hendes tur.

- Jeg elsker at ride, men det er også sjovt at prøve at lave gymnastik, mens man rider. Jeg er ikke så god endnu, men jeg kan da godt stå på ryggen af hesten, mens den traver. Det er svært at holde balancen, og man skal passe på, men jeg er da ikke faldet af endnu, siger Asta Karoline.

Øvelserne på hesteryg foregik i den store ridehal, men der var også masser af aktiviteter udendørs på banerne. Det gjaldt både spring og dressur, ligesom der var tid til en masse øvelser for både hest og rytter. Det blev også plads til en køretur i hestevogn for de 20 deltagere i ridelejren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...