Thomas Jokumsen er efterhånden et kendt ansigt ved landets festivaler, hvor han i en årrække har betjent gæsterne med indbydende madretter. Nu er han klar med nyt koncept

Thomas Jokumsen er efterhånden et kendt ansigt ved landets festivaler, hvor han i en årrække har betjent gæsterne med indbydende madretter. Corona-krisen satte dog en stopper for dette års turné-liv.

I stedet kunne han konstatere, at hele årsomsætningen var i fare for at ryge i vasken. Noget måtte gøres, og nu er han så klar med et nyt tiltag i sommerlandet. Lagunen Streetfood åbnede fredag med servering af lækkerier til turister og fastboende. Som navnet antyder, sker det i Lagunen mellem Hals og Hou.

Her har Thomas Jokumsen lånt et areal ved den tidligere købmandsbutik, og med tre boder er der altså lagt op til en sommer med kulinariske oplevelser i det fri.

– Jeg håber, det her bliver af et trækplaster. Der er mange turister i området og de skal selvfølgelig bespises. Hos os får man god mad til overkommelige priser, lyder det fra Thomas, der har 3 boder klar til gæsterne.

Blandt meget andet bydes på klassiske retter fra det italienske køkken. Også dansk grillmad er på menuen, der desuden omfatter boden ”Lune spanskrør”.

Den har til dagligt sin plads i Tivoli i København, hvorfra der sælges churros og vafler.

Lagunen Streetfood holder åbent alle ugens dage til og med den 26. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...