HALS: Mens den årlige ringridning på Skansen i Hals sjældent har været den helt store publikumsmagnet, så var udgaven forleden en undtagelse. Et godt stykke over 200 publikummer fandt vej til arrangementet, der som altid blev indledt på festlig manér med optog gennem byen. Konkurrencen var inddelt i både trav- og galop med fine præmier på højkant. Ligeledes var der præmie til den pænest pyntede ekvipage. Her faldt valget på Filuca Mikkelsen på Junker. Førstepladsen i trav gik til Beathe Steffensen på Sandie med Felix Steffensen på 2.-pladsen. Han red ligeledes på Sandie. 3. pladsen tilfaldt Thea Bøgsted Lanng på Filur. I galop var Kasper Jensen på Macon bedst. Han blev efterfulgt af Merle Westphal Laursen på Lightforst, mens Pernille Balser på Columbus blev nummer 3. Endelig strøg Rikke Steffensen på Sandie til tops i ringridning uden saddel i galop.

- Vi havde et fint arrangement med flotte ridt og mange pyntede ekvipager, konstaterer formanden for Hals Rideklub, Konny Olesen.

- Men vi havde ikke forudset det store rykind, og derfor måtte vi desværre bede folk om at rundere og til tider forlade pladsen for ikke at komme i konflikt med forsamlingsforbuddet. Det beklager vi, tilføjer Konny Olesen. Hun takker i øvrigt Fonden for Sparekassen Vendsyssel i Hals for venlig sponsoropbakning til arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...