KULTUR: Borger 9700 står også i år bag en bæredygtighedsfestival

Borgerforeningen Borger 9700 indbyder alle til et stormøde om årets bæredygtighedsfestivallen 10. august klokken 16.30 i Den Runde Pavillon i Brønderslev.

Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Vi vil også i 2020 arrangere en bæredygtighedsfestival i Brønderslev kommune på trods af udfordringerne med Covid19. Vi vil gerne have mange organisationer, der har noget at tilbyde i denne sammenhæng, med i arbejdet med festivalen, oplyser de.

På mødet vil der blive orienteret om Borger 9700’s ideer til festivalen, der bliver afholdt med udgangspunkt i verdensmålene under overskriften: natur, turisme og mad (enkelte arrangementer vil dog være bredere).

- Vi vil gerne have jeres input til festivalen.

På bedding er allerede flere idéer:

To spis sammen arrangementer med baggrund i lokale (til dels økologiske) råvarer.

Arrangementer med gymnasierne i Dronninglund og Brønderslev og Dronninglund Efterskole.

Guidet tur i Vendsyssel med adskillige stop for naturseværdigheder, turisttiltag, smagsprøver på lokale råvarer og frokost.

- Vi håber derudover at nogle af jer vil stå for stop omkring dyrelivet, og biodiversiteten og forurening af bl.a. grundvandet.

Der planlægges også en fotokonkurrence om hvad bæredygtighed betyder i Brønderslev Kommune.

Man kan også høre om det lokale firma Airflight, der vil fortælle om deres ideer med bl.a. flyvende biler, ligesom der bliver besøg af det rullende madværksted.

- Vi er desuden meget åbne for jeres ideer til andre arrangementer, oplyser Borger 9700.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...