I BYEN: Efter næsten et halvt års pause genoptager Dronninglund Seniorer nu dets aktiviteter

Den ellers så aktive forening Dronninglund Seniorer har som følge af de mange corona-restriktioner været tvunget til at indstille alle aktiviteter, men nu er der endelig lys for enden af tunnellen. Onsdag 19. august slår foreningen nemlig atter dørene op i Fredensgade Centret i Dronninglund, og det sker med en stor genåbningsfest.

- Vi er så heldige, at vi har fået penge fra regeringens Sommerpakke, så vi starter med en brag af en fest med underholdning af Bo Young samt lækker mad. Det er gratis for 65+-årige, og vi regner naturligvis med, at vi får fuldt hus, siger en glad formand, Karin Buur Andersen.

- Vi glæder os virkelig til igen at se medlemmer og andre interesserede til nogle hyggelige timer i godt selskab. Det skal gøre godt efter alle de uger, hvor vi har været afskåret fra vores normale senioraktiviteter, understreger formanden og oplyser, at personer under 65 år også gerne må deltage.

De skal bare selv betale. Ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig til formanden senest 14. august.

Pengene til aktiviteten kommer fra Sommerpakke-puljen i Danske Seniorer, som Dronninglund Seniorer er medlem af. Danske Seniorer er en af fem seniororganisationer, der hver fik 4 mio. kr. til fordeling blandt de 400 medlemsforeninger til gratis arrangementer for 65+årige i resten af 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...