Julebelysningen er godt på vej i Dronninglund med støtte fra de lokale

DRONNINGLUND: Dronninglund Borgerforening og Dronninglund Handel har i fællesskab lavet en borgerindsamling til støtte for byens julebelysning.

- Efter midtby-projektet stod færdigt, havde vi i Dronninglund Handel en stor udfordring mht. julebelysning. Nye træer og nye kæder er en stor udgift, udtaler formand for Dronninglund Handel, Anders Dige.

- Vi tog derfor kontakt til Dronninglund Borgerforening, da vi synes, at det ikke kun skal være handelslivets opgave at sørge for byens julebelysning, påpeger han.

- Vi har i borgerforeningen drøftet henvendelsen, og vi synes, det ville være en skam, hvis vi ikke fik julebelysning i vores flotte by, svarer Allan Danielsen, der er formand for Dronninglund Borgerforening.

- Vi besluttede hurtigt, at vi ville give 10.000 i støtte til at reetablere julebelysningen, og vi har også startet en indsamling på vores Facebook-side, hvor man som borger i byen kan støtte med 50 kr. Endvidere har borgere også mulighed for at indbetale 50 kr. eller mere i enten SuperBrugsen eller Meny, oplyser Allan Danielsen.

- Indsamlingen på nettet er startet flot, og jeg tror også, at en stor del af borgerne ved, at vi skal holde sammen og støtte de lokale tiltag, der laves, siger Allan Danielsen

Simon Aagaard, formand for Dronninglund Cuppen, repræsenterer en af de foreninger, der har støttet julebelysningen med 10.000 kr.

- Vi er i cuppens bestyrelse blevet enige om, at det er vigtigt, støtten ikke kun går fra handelslivet og til foreningerne, men at vi og vores medlemmer også bakker op, da vi alle har stor glæde af, at vores by udsmykkes flot her til jul, siger Simon Aagaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...