CORONA: Sportmaster i Aabybro og Brønderslev vil gøre det mere trygt at handle - man kan også handle udenfor åbningstiden

Årets to største shoppemåneder er i gang, men 6 ud af 10 danskere føler, at det er blevet lidt mere utrygt at handle i butikker i disse corona-tider. Det viser en ny landsdækkende YouGov analyse. Derfor lancerer Sportmaster i Aabybro og Brønderslev en skræddersyet corona-kundeservice, der øger den personlige service - både i butikken og online.

Det oplyser Sportmaster i en pressemeddelelse.

- Årets største handelsmåneder og højsæson for gavekøb står for døren. Og i år føler mange danskere, at det er lidt mere utrygt at handle i de fysiske butikker. Sportmaster har via en landsdækkende analyse taget pulsen på danskernes forventninger til deres indkøb i de kommende måneder. 60 pct. føler, at det er blevet mere utrygt at handle i de fysiske butikker i disse corona-tider. Og 35 pct. siger direkte, at utrygheden hænger sammen med, om der er mange mennesker i butik eller butikscenter. Og dét betyder noget, for hver fjerde vurderer nemlig, at de har brug for den inspiration, vejledning og rådgivning, man kan få i butikken - fx ved gavekøb, oplyser Sportmaster.

Sportmaster har også undersøgt, hvad der kan øge danskernes tryghedsfølelse. 20 pct. af de danskere, der føler sig mere utrygge peger på, at særlige åbningstider, hvor der er garanti for, at der er få mennesker i butikken, vil hjælpe dem.

- I de kommende måneder vil butikschef Louise Lynnerup Andersen og personalet i Sportmaster i Aabybro og i Brønderslev gøre det lettere for de, der har behov for mere fleksibel shopping i disse corona-tider. Sammen gør vi det muligt for kunder, der er mere sårbare og skal tage større hensyn til sig selv eller deres familie, at komme ind i Sportmaster uden for de travle perioder – det kan være før eller efter normal åbningstid eller på tidspunkter, hvor vi ved, der ikke er travlt, oplyser administrerende direktør i Sportmaster Andreas Holm.

Butikschefen har et meget præcist overblik over, hvornår der er run på i forretningen og hvornår, der er mere stille.

- Den viden om den enkelte butik bringer vi i spil, så vi kan vejlede vores kunder og hjælpe dem med særlig gode tidspunkter eller have en dialog om en skræddersyet løsning. Har man behov for det, skal man ringe til vores kundeservice. Vi har butikker fordelt i hele landet og vores personale er klar til at hjælpe dem, der er sårbare og ikke føler sig trygge ved at komme i centre eller butikker, hvor der er mange mennesker, oplyser Andreas Holm.

Sportmaster vil også give ekstra service online.-

- Selvom vi skræddersyer vores butikstilbud, så er der danskere som er i den situation, at de simpelthen ikke kan eller bør gå ud og shoppe. Dem er vores personale også klar til at hjælpe. Vi har sat ekstra bemanding på vores telefoner, så vi kan hjælpe forbrugere med spørgsmål om alt fra størrelser, modeller og levering, sådan at vi servicemæssigt ligestiller de, der handler i butik og online.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...