Mens især den østlige ende af Hjallerup centret lider under tomme butikslokaler, så går det godt i den østligste del, Arkaden

HJALLERUP: På et tidspunkt nogle år tilbage var Arkaden længst mod øst i Hjallerup Centret delt op i flere forskellige butikker. Det gik imidlertid ikke særligt godt for flere af butikkerne. I dag er hele arkaden én butik, Sportigan, og det går faktisk godt for denne rimeligt store sportsforretning.

Da vi besøger butikken er der imidlertid kun enkelte kunder til stede, men Kasper Holm, som snart er færdigudlært, oplyser, at det kun er naturligt, idet kunderne, som i ugerne op til netop denne uge med vinterferie har været flittige indkøbere af skiudstyr her i butikken, nu er ude for at afprøve det nyindkøbte.

- December og januar har været særdeles gode med indkøb af julegaver og efter nytår især skiudstyr. Kunderne kommer faktisk fra en stor del af det nordlige Jylland. Vi har især haft kunder fra Aalborg og Hjørring, fortæller Kasper Holm.

Den stille uge betyder også, at der kun er to ekspedienter, mens resten af de i alt fem ansatte holder vinterferie - inklusive indehaveren Henrik Mølgaard.

Henrik Mølgaard fortæller, da han er tilbage efter vinterferien, at Kaspers udlægning er helt korrekt.

- Vi har faktisk skabt et kæmpeopland især af kunder til skiudstyr. De kommer langvejs fra, og det betragter vi som et stort plus for Hjallerup - og ikke mindst centret, som har hårdt brug for det. Man kan uden at overdrive sige, at vi har skabt stor tiltrækning til Hjallerup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...