Den store sportsbutik i Arkaden i Hjallerup Centret ændrer sit navn fra Sportigan til Limasport. Derudover foretages der også en hel del andre ændringer

HJALLERUP: Sportigan, som fylder det meste af Arkaden i Hjallerup Centret, står foran lidt af en forandring. Først og fremmest skifter man navn til ”Limasport”, og samtidigt er der visse ændringer, som har til formål at tydeliggøre firmaets koncept, som gennemføres.

- Som de fleste sikkert husker, så var der på et tidspunkt et Limasport i såvel Hjallerup som Dronninglund. Folk forbinder mig stadigvæk med det firmanavn, og det er samtidigt et velkendt og anerkendt brand. Hjemmesiden Limasport.dk er desuden en god indgang til firmaet, og vil med mere fokus fremover være udgangspunktet for samarbejdet med vore Limapartnere. Vi har omkring 50 Limapartnere, hvilket vil sige kunder indenfor klubber, foreninger, erhverv og skoler, siger indehaver Henrik Mølgaard.

- Sådan som markedet er, så er vi nødt til at lave visse ændringer og blive specialister på vores områder. Vi ønsker at udbygge vores position som Nordjyllands ski-butik, således at vi bliver en specialbutik indenfor skisport med fokus på et stort udvalg, stærke tilbud, skiudlejning samt skiservice.

Allerede inden ”skiftedag” mandag 1. april er man begyndt at lave omrokeringer i den store butik.

- Vi ændrer lidt i butikkens indretning, og vi ændrer også en smule i vores arbejdsgange. På hverdage vil der være åbent 12-17 og lørdage 10-12.30. Limapartnere vil kunne komme i hverdagene 9-17. Åbningstiderne vil være tilpasset, så vi får mere tid til tryk, ski-service og som nævnt ikke mindst at være til stede ude ved vore samarbejdspartnere, for et af vore slogans hedder ”Limasport kommer til jer”, og det understreges af den kendsgerning, at omkring 60% af vores omsætning leveres ud af huset, siger Henrik Mølgaard.

- Rokeringen i butikken er også nødvendig, idet vores trykkeri af f.eks. navne på spillerdragter, lager og sortiment ændres og udvides samtidigt med vores fokus på vore specialfunktioner. Derfor vil den nordlige ende af den lange butik være forbeholdt administration samt ovennævnte funktioner. Vi vil fortsat have fokus på basis sportsprodukter, som vi altid har haft i butikken. Sortimentet vil især blive målrettet mod de sportsgrene, som vi har Limapartnere indenfor.

- Vi håber, vores kunder tager godt imod vores nye tiltag. Vi vil stadig være en del af Danmarks stærkeste indkøbsfællesskab, så vi kan garantere, at vi fremover kan være konkurrencedygtige på udvalg og pris. Med vores tilpasninger så mener vi at stå stærkt rustet til fremtiden, som skal gøre os til Nordjyllands ski-butik, samt Limasport.dk til den foretrukne partner indenfor klubber, foreninger, erhverv og skoler, slutter Henrik Mølgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...