Dronninglund Seniorer fik en forrygende start på efterårssæsonen med den første hyggeeftermiddag med underholdning af Bo Young. Nu er man klar til at fortsætte med et omfattende program for hele september, hvor der lægges ud 2. september med banko.

- Vi skulle 9. september have haft besøg af Møllegårdens skønne orkester, men på grund af covid-19 er der afbud fra dem. I stedet for får vi besøg af Jonna Raasted, som fortæller om Ældre Rådets arbejde, og efter kaffen giver advokat Carsten Jacobsen et oplæg om arv, testamenter og fuldmagter, fortæller Jytte Mørk fra Dronninglund Seniorer.

16. september er der mulighed for at komme med på en bustur, der bl.a. går til Hjallerup og Asaa for at slutte af i Storskoven, hvor Lindhart Andersen vil være guide og fortælle om skoven. Der afsluttes med frokost i Fredensgade Centret.

23. september møder en paramediciner fra Falck op for at fortælle om sit virke i ambulancetjenesten. Endelig kommer den kendte travkusk Jørn Lauersen og fortæller om sin elskede hest, Tarok. Det sker 30 september.

Pga. covid-19 er det nødvendigt med tilmelding til formanden til alle arrangementer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...