Der bygges almennyttige boliger i Hals, og det blev markeret

HALS: - Jeg glæder mig over, at vi nu kan påbegynde endnu et almennyttigt byggeri i Hals. Det er godt for byen, og jeg er ikke i tvivl om, at de nye boliger bliver meget eftertragtede.

Sådan lød det fra Aalborg Kommunes by- og landskabsrådmand, Hans Henrik Henriksen (S), da Sundby-Hvorup Boligselskab onsdag igangsatte byggeriet af 16 nye lejeboliger på Idræts Allé.

- Jeg har kigget lidt på demografien i Hals. Og der er jo ingen tvivl om, at der er mange ældre mennesker. Hvis vi vil have ændret på det, så kræver det også, at nogle af de ældre sælger deres boliger til yngre børnefamilier og i stedet flytter i lejeboliger som disse, fortsatte rådmanden.

Han tog siden et symbolsk første spadestik, og hertil fik han hjælp af fire-årige Jamil, der var på besøg hos sin oldemor i Hals. Efterfølgende satte også formanden for Sundby-Hvorup Boligselskab, Hans Bøyen Christensen spaden i jorden til byggeriet, der forventes klar til indflytning i februar næste år. De kommende boliger fordeler sig med otte styk på tre værelser og et tilsvarende antal med fire værelser. Projektet er budgetteret til godt 26 mio. kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...