Sommersjov: Der er masser af muligheder for en god sommer for børn og unge

- I år har vi rigtig mange sjove sommeraktiviteter i skolernes sommerferie. Det er bare at melde sig til og huske madpakken, lyder det fra Jytte Albreksen fra Brønderslev Bibliotek.

Hun fortæller, at der er forfatterskole på både Brønderslev og Dronninglund Bibliotek, hvor de 10-14 årige har mulighed for at være forfatter for en uge. Det er fra nu og frem til 3. juli .

På Brønderslev og Dronninglund bibliotek er der kreativt værksted for alle børn, hvor der hygges med en masse kreative sysler. Det foregår i Brønderslev 6. juli, 7. juli og 8. juli og i Dronninglund 6. og 7. juli Arrangør: Brønderslev Bibliotek.

Der er også arrangeret en Pokémon Go-gåtur hvor deltagerne mødes på biblioteket og går en tur rundt i byen og finder Pokémons med appen Pokémon Go. Det er for alle 6-14 årige, det er gratis og man behøver ikke tilmelde sig. Det foregår i Brønderslev 15. og 22. juli, i Dronninglund 17. juli og på Hjallerup Bibliotek 13. juli. Arrangør: Brønderslev Bibliotek.

Slyngler i rummet er bordrollespil for de 12-16 årige med Sander Boisen som gamemaste. Det foregår på på Brønderslev Bibliotek 13. juli .Arrangør: Brønderslev Bibliotek.

Baggrunden for de ekstra aktiviteter er, at i år har KL, regeringen og et bredt flertal i Folketinget besluttet at bevillige 200 mill. kroner til fordeling mellem alle landets kommuner for at støtte sommeraktiviteter for børn og unge, og midlerne er fordelt efter indbyggertal i alderen 6-17 år.

Det samlede katalog over sommeraktiviteter på biblioteket, Kulturskolen, Ungdomsskolen og foreninger kan ses her: https://www.bronderslevbib.dk/sites/broenderslev.ddbcms.dk/files/files/news/sommeraktiviteter_i_broenderslev_kommune.pdf. Det oplyser Jytte Albreksen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...