Beachvolley kalder på sol og sommer. Og betingelserne var noget nær perfekte, da Vester Hassing Gymnastik- og Idrætsforening lørdag havde kaldt til samling til turnering. Det foregik på den nyanlagte bane, som hele eftermiddagen var indrammet af stor aktivitet. En halv snes hold havde meldt sig under fanerne til det hyggelige arrangement, hvor de høje temperaturer gjorde væskeindtagelsen ekstra nødvendig.

Turneringen var sat i søen af Berit Andersen, Michael Kauslund og Jonas Bundgaard Kristensen. Sidstnævnte har også været initiativtager til anlæggelsen af den nye bane ved hallen.

- Den skulle gerne blive et plus for byen. Alle kan benytte banen, og inden længe kommer der også mål, så den eksempelvis kan bruges til håndbold og fodbold, siger Jonas Brundgaard Kristensen.

- Vi er også rigtig glade for opbakningen til turneringen. Vi håber, det kan blive en årlig tradition, hvor hele byen kan mødes til hygge og sport, tilføjer han.

Jonas Bundgaard Kristensen beretter videre, at DGI har doneret 40.000 kr. til banen. Den er ligeledes støttet med 30.000 kr. af Aalborg Kommune og 25.000 kr. af Sparekassen Vendsyssels Fond, Ulsted.

Lørdagens turnering blev vundet af Team Far-krop efterfulgt af Team Floorball på andenpladsen. Rare Wine og Spar Nord bidrog med præmier til stævnet, der blev efterfulgt af grill-hygge i den lune sommeraften. Her havde Stae-Vester Hassing Samråd doneret midler til pølser, øl og sodavand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...