Planerne om en turistinformation ved rundkørslen på Aalborgvej i Hals er rykket et stort skridt nærmere realisering. Senest er der således faldet 20.000 kr. af via Sol og Strands ”Lokale Håndsrækning”

Planerne om en turistinformation ved rundkørslen på Aalborgvej i Hals er rykket et stort skridt nærmere realisering. Senest er der således faldet 20.000 kr. af via Sol og Strands ”Lokale Håndsrækning”. Dermed ser det ud til, at containeren inden længe er plads med brochurer og anden nyttig information til områdets turister.

- Med støtten fra Sol og Strand er vi nu nået op på 110.000 kroner af de i alt 170.000 kroner, som er nødvendige, siger Ulla Manstrup, formand for Hals Turistforening. - Vi har en ordre klar på containeren og har også fået tilladelse til opsætning. Vi mangler faktisk bare den sidste sum penge, og vi håber virkelig, det lykkes i år, tilføjer Ulla Manstrup.

Hals Turistkontor lukkede for snart fire år siden. Efterfølgende har der været serviceordninger på byens bibliotek og senest på Hals Museum. Turistforeningen har dog ønsket en mere synlig placering. Udover traditionelle trykte materialer skal containeren også rumme en infoskærm med oplysninger om blandt andet tilbud i butikkerne og fristelser på områdets restauranter.

Containeren bliver som udgangspunkt ubemandet. Håbet er dog, at frivillige vil tage del i informationsarbejdet nogle timer om ugen.

Også initiativtagerne bag Koldkær Vandverden modtager i år penge fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.

- Det har stor betydning for os, at vi har en attraktiv feriedestination. Her er lokalsamfundet en vigtig medspiller, siger bureauchef hos Sol og Strand i Hals, Tina Boelt Sørensen. - Sol og Strands Lokale Håndsrækning er en god mulighed for dels at anerkende lokale ildsjæle og for dels at medvirke til at realisere projekter, tilføjer hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...