Nu kan man søge penge igen - tidligere har bla. Asaa SUP modtaget støtte

VENDSYSSEL: I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning ”Den Lokale Håndsrækning”, der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre lokalsamfundet mere attraktivt at bo og holde ferie i. I den forbindelse blev der uddelt penge til Fjordfest i Hals, Asaa SUP og Hals Erhvervsforening.

Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og det har været en fornøjelse at opleve alle de engagerede foreningsfolk, der findes i vores område, oplyser bureauchef Tina Boelt Sørensen i en pressemeddelelse.

Og hun glæder sig over, at hun nu igen får mulighed for at hjælpe projekter til at blive realiseret.

- Der er ansøgningsfrist 2. februar, og jeg ser frem til at modtage et væld af ansøgninger fra foreninger og ildsjæle, som gerne vil have del i vores håndsrækning på i alt 40.000 kroner,.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Efter ansøgningsfristens udløb vil der bliver udvalgt tre projekter blandt alle indkomne forslag. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der er tilknyttet kontoret i Hals, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte. Der er på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor Sol og Strand udlejer sommerhuse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...