Det bliver Bettina Kjeldsen, der skal forsøge at fravriste Mikael Klitgaard borgmesterposten

BRØNDERSLEV: Socialdemokratiet i Brønderslev Kommune har netop været igennem en valgrunde, hvor medlemmerne blandt tre kandidater skulle vælge partiets nye borgmesterkandidat. Det er nu sket, og afstemningen er afsluttet.

- Vi havde tre kompetente kandidater i Jette Ramskov, Bettina Kjeldsen og Lars Bisgaard, og de gjorde det rigtigt godt i kampen om medlemmernes gunst. De stillede bl.a. op ved to velbesøgte medlemsmøder, siger Steen Christensen, der er fællesformand for Socialdemokratiet i Brønderslev Kommune.

- Stemmedeltagelsen nåede op på 63 pct., og det er vi tilfredse med. Valget blev afgjort i første runde med Bettina Kjeldsen som en klar vinder. Hun fik 51 pct. af de afgivne stemmer. Lars Bisgaard fik 28 pct. og Jette Ramskov 21 pct. af stemmerne. I partiorganisationen er vi meget glade for og tilfredse med, at medlemmerne afgjorde valget så markant, fortsætter formanden med et stort til lykke til Bettina Kjeldsen og til Socialdemokratiet i Brønderslev Kommune.

- Vi har været igennem en længere valgperiode for at finde frem til vores nye borgmesterkandidat, og vi havde den store ære at være de første inden for Socialdemokratiet i Danmark, der benyttede elektronisk afstemning, fortæller formanden.

- Jeg havde visse betænkeligheder ved, at alle medlemmer skulle afgive deres stemmer elektronisk, men min tvivl blev gjort til skamme, for der var ingen problemer eller negative udmeldinger fra medlemmerne overhovedet. Sammen med valget af vores borgmesterkandidat har vi nu skudt kampen i gang om borgmesterstolen ved valget i november måned næste år, slutter partiformand Steen Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...