De ugentlige bankospil, der tidligere har givet indtægter til HfS, opgives - økonomien hænger ikke længere sammen

HALS: En æra slutter, når Støtteforeningen for Hals forenede Sportsklubber indstiller de ugentlige bankospil. Efter 40 år er det slut med den tidligere så lukrative indtjeningskilde, der i årtier har bidraget til fine indtægter for HfS. Nu hænger økonomien ikke længere sammen, og ifølge støtteforeningen giver det underskud at afholde banko i vinterhalvåret. Her har der de senere år været stor nedgang i antallet af bankospillere.

Beslutningen ærgrer selvsagt hovedforeningen.

- Men vi må også bare se realiteterne i øjnene, konstaterer Thomas Thorsen fra bestyrelsen i Hals forenede Sportsklubber.

- Der er ikke længere noget grundlag for at fortsætte med spillet. Og vi bakker selvfølgelig op om støtteforeningens beslutning om at lukke, mens legen er god, tilføjer han.

- Vi vil som klub samtidig også benytte lejligheden til at takke alle de mange frivillige, der i årenes løb har været med til at gøre afviklingen af bankospillet mulig. Der er lagt et kæmpe arbejde i det, og det er blevet til mange gode støttekroner til HfS, til stor glæde for både børn og voksne i klubben.

Det sidste bankospil afvikles fredag den 2. november, og med ophøret opløses også støtteforeningen. Det sker efter udtrækningen af klublottoet i januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...