Det kommende år hedder Dronninglund Rotary Klubs præsident Jens Sørensen. Han har netop afløst Karsten Trabjerg på posten. Den nye præsident er direktør i Jysk Anlæg ApS.

DRONNINGLUND: Det kommende år hedder Dronninglund Rotary Klubs præsident Jens Sørensen. Han har netop afløst Karsten Trabjerg på posten. Den nye præsident er direktør i Jysk Anlæg ApS.

I sin tiltrædelsestale slog Jens Sørensen til lyd for, at arbejdet i det kommende Rotary år i vid udstrækning bliver koncentreret om implementeringen af FN’s verdensmål med udgangspunkt i den internationale præsidents tema for det kommende år.

Fokus vil også være på fortsat at udvikle det interne samarbejde i klubben og ikke mindst at styrke samarbejdet eksternt med andre organisationer. Det gælder ikke mindst naboklubberne i Hjallerup og Sæby, med hvem man vil samarbejde om bl.a. fælles arrangementer.

I sin afsluttende tale omtalte han i øvrigt de mange aktiviteter i årets løb, selv om coronapandemien sørgede for visse begrænsninger.

- Rotary-året blev ellers indledt flot med en uges ungdomsudveksling med deltagelse af 20 unge mennesker fra hele verden, sagde han og fortsatte:

- En af klubbens målsætninger er samarbejde, og vi har bl.a. samarbejdet med naboklubben i Hjallerup om uddeling af chokolade til de enlige, som pga. corona sad alene hjemme. Det skete i samarbejde med hjemmeplejen i kommunen. Klubben satser på snarest muligt at genoptage ungdomsudvekslingen, der også omfatter finansiering af et ungt menneskes besøg i Danmark i et år, eller et ungt menneskes besøg i udlandet i et år, sagde præsidenten.

Dronninglund Rotary Klub har 30 medlemmer, og interesserede er altid velkomne til at kontakte klubben og komme med til et Rotary møde som gæst. Næste møde i Dronninglund Rotary klub bliver 10. august, hvor den nye præsident fremkommer med sine mere detaljerede forventninger til Rotary året 2020-21.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...