Allerede den 17. og 18. november skal der sættes navne på de medvirkende

HALS: Der skal bruges skuespillere af enhver støbning, i alle aldre og af begge køn, når Skansespillet i juli næste år opfører "Alice i Eventyrland - bag spejlet" på friluftsscenen i Hals. Nyfortolkningen af Lewis Carrolls udødelig fortælling bliver utvivlsomt en publikumsmagnet for både børn og voksne. Skansespillet sætter vanen tro alle sejl til med masser af skuespillere, storslåede kulisser og et 10 mands stort orkester.

Fortællingen om Alice i Eventyrland handler om en pige, der - mens hun spiller skak - hives ind gennem et spejl til en eventyrverden. Her bliver skakbrikkerne levende, og Alice udsættes for alverdens prøvelser. Hun bliver terroriseret af Den Røde Dronning, beskyttet af Den Hvide Ridder og jaget af Jabberwock. Hun møder desuden Klumpe Dumpe, Tweedle Dum og Tweedle Dee, løven og enhjørningen. Det hele pakkes ind i en forrygende musical-forestilling for hele familien, spækket med iørefaldende musik, spektakulær koreografi og skøre karakterer.

Prøverne indledes i januar, men allerede den 17. og 18. november skal der sættes navne på de medvirkende. Her holdes der således audition på Gandrup Skole. Hertil skal der forhåndstilmeldes senest den 10. november, og medvirkende børn skal være fyldt 12 år, inden premieren den 4. juli.

"Alice i Eventyrland - bag spejlet" instrueres af Louise Rømhild. Martin Kjeldgaard er kapelmester, mens Torben Skov koreograferer.

Forestillingen spiller til og med 13. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...