Melholt Revyen er atter klar til at underholde, fornøje og frille

MELHOLT: Alt er næsten ved det gamle, når årets Melholt Revy opføres i Forsamlingshuset i Melholt, men også kun næsten, for der er nemlig en ny dreng i klassen. Det er Allan Bojer. Nok er han ny i Melholt, men han har tidligere spillet revy.

- Jeg har boet i Geraa i fem år og først nu taget mig sammen til at være med, fortæller han under en af de afsluttende prøver.

- Jeg har tidligere spillet revy på bl.a. Læsø, og i år besluttede jeg, at nu skulle det være, så nu er jeg med på holdet i Melholt, fortæller han.

Kaj Mortensen har i mange år været det samlende midtpunkt i revyen. Både som skuespiller, tekstforfatter og instruktør. I år er han nøjes han med at være instruktør.

- Jeg er på nedtrapning, forklarer han.

- Jeg bliver snart 70, så det er på tide, der kommer nye kræfter til. Det tror jeg også, der kommer, siger han, der videre fortæller, at indholdet er, som det plejer med underholdende indslag fra Melholt og omegn.

- Vi kan jo godt lide, når folk dummer sig lidt i løbet af året. Det giver stof til revyen. Desværre har de lokale borgere opført sig alt for pænt i år, så vi har været nødt til at gå lidt uden for Melholt for at finde stof, siger han og fortæller, at der også i årets revy er et grønt islæt.

Mere vil han ikke røbe, så vil man høre mere, må man møde op til revyen, hvor der er generalprøve torsdag 6. februar kl. 19.30 og premiere med fællesspisning lørdag 8. februar kl. 18. Musikken leveres af ”Det Bette Danseband”.

Revyholdet består af Yvonne Hagbard, Sanne Mortensen, Tina Kristensen, Allan Bojer og Thomas Mortensen. Hanne Donner er påklæder, Else Karlsen sufflør og Lindy Jensen udgør revyorkestret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...