FDF i Vester Hassing har holdt det sidste loppemarked

VESTER HASSING: Efter 11 år er det slut med loppemarkeder hos FDF i Vester Hassing. I weekenden var der for sidste gang inviteret indenfor i hallen på Tårnvej, hvor der vanen tro var rift om sagerne.

- Men det kommer ikke til at ske mere foreløbigt, konstaterer kredsleder, Jan Gaarn.

- Vi har afviklet markederne to gange årligt. Vi trænger til en pause, for det er ret krævende – dels at skaffe effekter og dels at forestå markederne. Det er den samme skare af personer, som i flere år har stået bag, tilføjer Jan Gaarn. Han slår samtidig fast, at markederne har bidraget med en pæn indtjening til kredsen, som dog aldrig har kalkuleret med de indkomne midler.

- Det har blot været et ekstra gode. Nu må vi finde på noget andet, lyder det fra Jan Gaarn. Han takker ligeledes for opbakning fra såvel kunder som donerer.

- Folk har været flinke til at skænke deres aflagte effekter til os. Og vores markeder har ligeledes altid været velbesøgte.

FDF Vester Hassing har i øvrigt indgået en aftale med KFUM-spejderne i Asaa. De overtager salget af de effekter, der er tilovers fra loppemarkederne i Vester Hassing.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...