Umiddelbart efter indvielsen var den første båd klar til at blive søsat fra kajen

EGENSE: Egense Sejlklub er for alvor klar til at byde sejlerne velkommen i den hyggelige havn ved Limfjordens udmunding. Onsdag indviede klubben den nyrenoverede og opgraderede servicekaj, der fremover skal skabe endnu bedre betingelser for såvel medlemmer som gæstesejlere.

- Det er en fornøjelse at være med til at indvie den nye kaj, konstaterede byrådsmedlem, Lars Peter Frisk (V) inden han symbolsk klippede snoren til kajen.

- Det er i høj grad frivillig arbejdskraft, der ligger bag projektet. Jeg ved, at I har en rigtig god forening med mange engagerede medlemmer. Og det er imponerende, at I er lykkedes med så stort et projekt. Det kommer hele lokalområdet til gavn, tilføjede Lars Peter Frisk.

Projektet beløber sig til i alt 1,4 millioner kroner. Heraf har Aalborg Kommune bidraget med 600.000 kroner. Resten kommer via diverse fonde, tilskud og egne midler. Entreprenørselskabet Arkil har forestået fundament- og beton-arbejdet på servicekajen.

Egense Sejlklub, der tæller omkring 350 medlemmer, kombinerede onsdagens indvielse med servering af morgenkaffe og rundstykker i klubhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...