I BYEN: Dronninglund Seniorer lægger ud med et brag af en fest i august

Alle aktiviteter hos Dronninglund Seniorer har været aflyst siden 11. marts, da pandemien nåede Danmark. Nu genåbnes det meste efterhånden rundt om i landet, men ikke hos seniorerne.

- Nej, desværre. Vi fortsætter med at holde lukket, fortæller Karin Buur Andersen, der er formand for seniorerne.

- Vi tør ikke åbne endnu, men vi satser på, at det er sikkert at åbne 19. august, Her planlægger vi at starte med et brag af en fest. Alt er ikke helt på plads endnu, men vi har allerede booket Bo Young. Ham havde vi stor succes med ved vores jubilæum. Det får vi også denne gang. Vi skal hygge os efter den lange pause, og vi finder sikkert også på lidt godt til ganen, fortæller Karin, der på nuværende tidspunkt er lidt usikker på reglerne for et sådant arrangement.

- Vi kender ikke afstandsreglerne, men håber på, de bliver lempet lidt. Lige nu skal der være fire kvadratemter pr. person, hvis vi vil synge, og det er jo svært at lade være med, når Bo Young underholder, siger formanden, der også kan fortælle, at der er indkøbt nye møbler.

Det er Vendsyssel Sparekasses Fond, Dronninglund, der har støttet foreningen, så det har været muligt at anskaffe nye møbler.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen, og vi glæder os også til at byde nye medlemmer velkomne i vores hyggelige forening, slutter Karin Buur Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...