Arbejdsgruppen bag det planlagte Koldkær Vandverden har holdt stiftende generalforsamling

HALS: Der var fuldt hus med 50 fremmødte i Hals Søsportscenter, da arbejdsgruppen bag det planlagte Koldkær Vandverden forleden holdt stiftende generalforsamling. Målet var at etablere en selvejende institution, hvilket lykkedes med fuld opbakning.

Formand for arbejdsgruppen, Kurt T. Nielsen, bød indledningsvis velkommen og slog fast, at etableringen af en selvejende institution er afgørende for at komme videre med processen med blandt andet at søge midler fra fonde. Han hæftede sig også ved, at der er planer om at bygge 26 nye ferieboliger – ligeledes i Koldkær. Dette vil, ifølge formanden, gøre projektet endnu mere attraktivt.

Koldkær Vandverden har ligeledes andel i den 50.000 kvadratmeter store skov i området. Det betyder, at der kan knyttes øvrige aktiviteter til de vandbaserede – eksempelvis mountainbike- og vandreruter.

På generalforsmlingen kom det frem, at der fra rehabiliteringscentret i Ulsted er fremsat ønsker om et samarbejde, når Koldkær Vandverden er en realitet. Desuden blev der spurgt ind til den modstand, Hals Samråd har fremsat til projektet. Samrådet mener således stadig, at etableringen af en svømmehal i tilknytning til Hals Skolehal og motionscentret vil være en bedre løsning for lokalområdet.

Vedtægterne blev enstemmigt vedtaget. Den nyvalgte bestyrelse har siden konstitueret sig med Kurt T. Nielsen som formand og Ulla Vittrup som næstformand. Laila Zaar er kasserer og Kenn Mikkelsen fungerer som sekretær. Pia Lumholdt, Jesper Jensen og Bjarne Lyngøe er menige medlemmer af bestyrelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...