Dronninglund Sparekasse har netop forlænget sin sponsorkontrakt med Dronninglund Rideklub

DRONNINGLUND: Dronninglund Rideklub er inde i en god udvikling, hvor der hele tiden kommer nye medlemmer til. Der er stor aktivitet alle ugens dage og planer om et stort spring- og dressurstævne i uge 24.

Det er dyrt at drive en rideklub, og derfor var det også kærkomment, da Kim Stubberup fra staldudvalget sammen med sin datter, Celina, i sidste uge mødte op i Dronninglund Sparekasse for at underskrive en ny sponsorkontrakt for de næste tre år.

- Der er tale om en forlængelse, og det er vi særdeles tilfredse med, sagde Kim Stubberup ved underskrivelsen.

- Det er dyrt at vedligeholde materiellet, ligesom der også hele tiden skal indkøbes nyt. Vi har lige fået lagt ny bund i ridehallen, og til sommer vil vi gerne have lagt ny bund på vores springbane. Vi får også flere og flere skoleheste, så pengene skal nok blive brugt på en god måde, sagde Kim Stubberup, der også kunne fortælle, at klubben nu tilbyder fuldpasning af heste.

- Det er mest voksne, der benytter sig af det tilbud. Hvis man ikke selv har tid til at passe hesten, så kan den opstaldes hos os, og vi sørger for dens pasning alle årets dage, fortalte han,

Celina på 13 år er også godt tilfreds med, at man får økonomisk støtte, så der bliver råd til mere.

- Jeg er der næsten hver dag for at være sammen med min hest og med de andre ryttere, sagde hun, der har redet på sin hest, Spirrit, i omkring fire år.

- Der er et godt sammenhold og en god stemning i klubben, så fremtiden ser lys ud for klubben, sluttede Kim Stubberup

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...