Sejlerne er i fuld gang med at klargøre bådene til den kommende sæson

ASAA: Et af de sikre forårstegn er, når sejlerfolket sætter deres både i vandet. Mange har allerede gjort det, og i sidste uge skete det for Niels Jørgen Jensen fra Dronninglund.

- Det er en uges tid senere, end jeg plejer, men det er min egen skyld, for vejret har været fint, fortalte han, mens hans båd blev placeret på en stor blokvogn for at blive transporteret til Sæby.

- Min båd stikker for dybt, så den kan ikke ligge i Asaa, fortalte han.

- Jeg har den stående inde i den store hal her på havnen i Asaa om vinteren, men kan desværre ikke sejle herfra. Jeg er meget glad for at kunne have den indendørs i hallen om vinteren. Det giver mig en sæson nummer to, hvor jeg i de mørke måneder kan gå og nusse om den, sagde Niels Jørgen Jensen, der har sejlet i omkring 20 år.

På blokvognen blev den 33 fods båd ”Bounty” transporteret til Sæby Havn, hvor den skal i vandet og have masten sat på.

- Jeg ved ikke, om jeg får masten på i dag. Den er 15 meter, og det blæser vist for meget til, at vi kan få den sat på, sagde Niels Jørgen Jensen, der den kommende tid skal klargøre båden til sommerens sejladser.

- Vi har endnu ingen faste planer for, hvor vi vil sejle hen, men vi har da drøftet muligheden for at sejle en tur til Sverige, men nu må vi se, hvordan sommerens vejr bliver, sagde Niels Jørgen Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...